SønderjyskE henter gammel kending

Den rutinerede finske back Anssi Rantanen er tilbage i Vojens og SønderjyskE, hvor han senest var med til at spille guldet hjem i sæsonen 2013/14. Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse. SønderjyskE har Tyler Gotto ude på ubestemt tid, og har derfor set sig nødsaget til at agere i en fart.

Rantanen får debut allerede i aften, når SønderjyskE besøger Esbjerg Energy.

– Det har hele tiden været planen at forstærke de defensive formationer før DM slutspillet starter, og vi får, om end tidligere end oprindeligt planlagt, noget rutine og ”size” til holdets defensiv. Anssi Rantanen er kendt for at arbejde stenhårdt. Han er en fysisk, nærkampsstærk spiller, som fokuserer på det simple i alle spillets facetter. Ikke mindst bliver hans mangeårige erfaring et godt supplement til holdets defensive kæder, siger direktør i SønderjyskE, Klaus B. Rasmussen.

Rantanen spillede i fjor både i Kasakhstan (Temirtau) og i den næstbedste russiske række for Yuzhny Ural Orsk, Mads Bødkers tidligere klub. I denne sæson har han været tilknyttet Kulager Petropavlovsk, hvor han 1. november stod noteret for 20 kampe. Senere er de samlede statistikker i den Kasakhstanske liga ikke blevet opdateret.

Rantanen har tidligere i karrieren spillet næsten 200 kampe i den finske Liiga og 340 kampe i den næstbedste række, Mestis.