Sønderjysk ishockeyoverskud på 717.000 kroner

For femte år på stribe kommer den sønderjyske sportskoncern, Sønderjysk Elitesport A/S ud med et positivt regnskab. Det gælder for alle underafdelingerne af SønderjyskE, og således også for organisationens ishockeyselskab, der slutter regnskabsåret med et meget flot plus på 717.000 kroner.

Med det fundament er der næppe tvivl om, at sønderjyderne er med i toppen af dansk ishockey de næste mange kommende sæsoner.

Direktør Klaus B. Rasmussen er naturligvis vældig stolt over, hvad ishockeyafdelingen har opnået:

– Det er en vanvittig flot sæson. Det er vildt, at vi både kan løfte pokalen i april og få tre guldmedaljer i træk og samtidig få økonomien og forretningen til at hænge solidt sammen. Det er vi stolte af, siger han til JydskeVestkysten.

– Økonomisk har vi også kunnet sige ja til at spille med i Europa (Champions Hockey League) og betale, hvad det har kostet, og det er altså dyrt at komme hele vejen rundt. Men det har vi muskler til økonomisk og organisatorisk. Vi har investeret for at være med i det europæiske selskab, og det kostede altså 300.000-400.000 kroner, siger Klaus B. Rasmussen til JydskeVestkysten.