Søren Pedersen skal på eventyr – pause fra ishockey

Odenses rutinerede og respekterede center, Søren Pedersen, sætter et midlertidigt stop for ishockeykarrieren. Han drager på en længere rejse til New Zealand, som ikke harmonerer med Bulldogs-spil i den kommende sæson, skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men jeg har tænkt over det i noget tid. Min forlovede Mia og jeg har længe ønsket at opleve noget nyt, og vi har besluttet, at tiden nu er inde, mens vi stadig har muligheden, siger Søren Pedersen.

– Jeg er på ingen måde kørt sur i det, men nu er tiden inde til at udleve nogle drømme, som hockeyen hidtil har lagt låg på. Hvis lysten er der, når vi atter er tilbage i Danmark, ved jeg, at jeg ikke kan holde mig væk fra isen, men om det bliver til ligahockey må tiden vise.

Søren Pedersen er blot 24 år og har en enkelt sæson som kaptajn for Odense bag sig, så der intet at sige til, at den fynske klub ikke lukker døre for Pedersen, der foreløbig har 254 officielle kampe for Bulldogs på sit cv.