Søren Nielsen snupper endnu en sæson i Bulldogs

Foto: Jan Korsgaard

En af de helt centrale spillere hos Odense Bulldogs, Søren Nielsen, snupper endnu en sæson hos fynboerne. Det fortæller Bulldogs’ hjemmeside, der endda disker op med en video af kontraktunderskrivelsen.

Søren Nielsen, der i hele sæsonen har imponeret i fynboernes førstekæde, har forlænget sin kontrakt med endnu en sæson. Han bliver dermed på Fyn frem til sommeren 2019.

–  Jeg følte det var det rigtige, da jeg har været rigtig glad for at være her. Jeg har boet i Odense i knap et halvt år nu, og jeg er super glad for det. Jeg er glad for klubben, og jeg synes vi har et godt omklædningsrum, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle skifte til en anden dansk klub, siger Søren Nielsen.

– Søren har i år udfoldet sit enorme potentiale og er blevet en dansk profil i Metal Ligaen. Han har påtaget sig ansvaret som en ledende spiller hos os, og vi er rigtig glade for, at vi allerede nu kan sikre os en forlængelse af kontrakten så den også gælder for næste sæson. Der er ingen tvivl om, at Søren også i næste sæson vil være en af profilerne på holdet og en publikumsfavorit, siger Odenses sportslig ansvarlige, Henrik Benjaminsen.