Søren B. Pedersen stopper og satser civilt

Foto: Jan Korsgaard

Han har været en de mest “trofaste” spillere i Metal Ligaen i mange sæsoner – både hos Esbjerg og Odense. Søren B. Pedersen er en mand, der altid har leveret varen. Men nu har han efter skiftet til barndomsklubben fået en chance for en civil karriere, som han ikke har kunnet sige nej til.

Derfor stopper han nu med ishockeyen med øjeblikkelig virkning, skriver Energy i en pressemeddelelse.

Han er netop blevet tilbudt et fuldtids drømmejob hos Energistyrelsen her pr. 1. januar 2018. Og med dette job betyder det et stop for ishockeyen. Dermed har centerspilleren spillet sin sidste kamp for Esbjerg Energy.

-Det var simpelthen et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg skal før eller siden tænke på min civile karriere, og det her job var en chance, jeg måtte tage. Med familie og nu fuldtidsarbejde bliver det desværre uforeneligt med ishockey på højeste niveau, fortæller Søren B. Pedersen, der er uddannet Cand. Oecon.

Efter seks sæsoner hos Odense Bulldogs vendte Søren B. Pedersen retur til Esbjerg Energy forud for denne sæson. Det er blevet til mere end 130 førsteholdskampe for Esbjerg, der startede med debuten tilbage i 2007/2008.

-Jeg er meget glad for at få lov til at slutte netop i Esbjerg. Og jeg vil gerne sende en stor tak til Energy-ledelsen for deres forståelse for denne store beslutning. Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne det sammenhold, der er på et ishockeyhold. Det er simpelthen unikt i et ishockey-omklædningsrum, og heldigvis har jeg fået nogle venner her for livet, og jeg kommer også til at følge holdet fra tætteste hold på tilskuerpladserne, lyder der fra Søren B. Pedersen.

Det blev til 26 kampe i Metal Ligaen samt 5 kampe i Champions Hockey League før Søren B. Pedersen i denne sæson.