SønderjyskE vendte truende situation og vandt i Herlev

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Herlev Eagles-SønderjyskE 4-8 (3-1, 0-3, 1-4) Til sidst var det sikre cifre, men SønderjyskE skulle overvinde en markant Herlev-start her til aften i Ørneborgen, hvor Dallas Maxwell blev hædret for 200 førsteholdskampe i Herlev.

Eagles fik håbet om den første sejr i ordinær spilletid serveret, inden der var gået 10 minutter. Jordan Knackstedt, en af de varme spillere på rygtebørsen i Metal Ligaen op til deadline, scorede til 1-0 og kort efter satte Lukas Lundvald 2-0-scoringen for hjemmeholdet, der kom flyvende ud til de første 20 minutter.

Selv ikke en reducering af Thomas Spelling kunne stoppe Herlev, der på endnu en Knackstedt-scoring bragte sig på 3-1 inden første pause.

SønderjyskE kom igen i anden periode og fik vendt slaget med tre scoringer. Anders Førster og powerplayscoringer af Danny Hobbs og Kim Lykkeskov sendte SønderjyskE foran 4-3 og i tredje periode lignede det en tidlig afgørelse da Danny Hobbs scorede sit andet mål.

Men Jordan Knackstedt knækkede ikke og leverede et hattrick, da han reducerede til 4-5 og gav Herlev håbet.

Afgørelsen kom først i den absolutte slutfase. Kim Lykkeskov gjorde det til 6-4 i det 53. minut, men først i næstsidste minut fik Thomas Spelling og Frederik Rasmussen lukket kampen definitivt.  8-4 og sikre sejrscifre, men sejr med et vist besvær til favoritterne fra Vojens.

Desværre havde Faceoff.dk ikke en reporter til stede i aften i Herlev. Reportagen er baseret på kamprapporten og diverse medier.