SønderjyskE tabte til DEL2-mandskab

SønderjyskE var i aften på besøg i Crimmitschau i det østtyske, hvor hjemmeholdet fra DEL2 gentog sejren fra sidste weekend over Odense, som heller ikke klarede at baske tyskerne. I aften vandt “ispiraterne” 3-2 over sønderjyderne.

Første periode var ifølge tyskerne en kamp med mange muligheder i begge ender – men uden scoringer, mens det i midtperioden gik løs med tre mål og masser af ballade, fortæller Eispiraten Crimmitschaus Facebook-side.

– Det var en hidsig anden periode. SønderjyskE scorede ved Danny Hobbs og Kristian Jensen, mens Bernhard Keil scorede det hidtil eneste mål for Crimmitschau. Derefter udviklede sig et aggressiv kamp med mange udvisninger. I den ene eller anden situation burde dommerne have vist mere “Fingerspitzengefühl”

SønderjyskE holdt fast helt indtil slutfasen, hvor tyskerne fik lempet to scoringer ind – begge i det 16. minut. Den føring holdt Crimmitschau fast i.

Sønderjyderne tager videre til teambuilding i morgen og derefter hjem til næste opgave, som er opgøret mod Frederikshavn på fredag.