SønderjyskE og Herning tester – Marinaccio og Bjerrum ude

SønderjyskE og Herning – det klassiske møde – spilles i aften i Frøs Arena, hvor de to mandskaber tester hinanden. 

Begge hold er kommet fornuftigt undervejs på det seneste. Herning slog Esbjerg tirsdag aften, mens SønderjyskE dagen forinden slog norske Lillehammer med 6-2.

Her spillede canadieren Phil Marinaccio en fremragende kamp, men det skulle slet ikke have været tilfældet.

– Han har haft en skade undervejs i benet, og han fortalte ikke træner- og lægeholdet, at han ikke var helt 100 procent klar, som han burde, for så havde han ikke spillet i mandags. Men han spillede, og han spillede en god kamp, men han har sat sig selv tilbage og er nu skadet. Jeg har fortalt ham, at han ikke kommer til at spille mod Herning og Odense. Vi vil have ham helt klar til sæsonstart, siger træner Mario Simioni til JydskeVestkysten.

Mellem linjerne er det nok en halvsur Simioni, der dog har fået en smagsprøve på Marinaccios styrker: Den hurtige spilopfattelse og det glimrende skøjteløb.

Heller ikke Frederik Bjerrum er med for SønderjyskE i aften, hvor Herning efterhånden må forventes at arbejde hen mod sæsonstarten.

I de to første kampe mod Frederikshavn og Lillehammer luftede træner Skriko en del unge folk, mens det tirsdag mod Esbjerg var med en holdopstilling, der lignede noget, Herning gerne vil være tæt på at stille med til sæsonstart. 

Lad os, hvordan træner Skriko starter i aften.

Der er i øvrigt livetransmission på SønderjyskE-supporternes web-tv også i aften via Youtube.