SønderjyskE mister Overmark og Skov

Foto: Jan Korsgaard

 

SønderjyskE siger farvel til to af de spillere, der har været med på holdet i en længere årrække. Ikke mindst Anders Overmark har været en stor andel af SønderjyskE’s succes i de seneste mange sæsoner, mens pålidelige Morten Skov mere har været i udkanten af truppen og har været kaldt ind, når der har været brug for han.

I perioden i de seneste sæsoner har Skov dog været stamspiller, men har i sin tid som SønderjyskE-spiller også kæmpet med skader.

Nu satser Morten Skov på en civil karriere.

– Morten Skov har valgt at fokusere på en civil karriere, hvilket ikke harmonerer med elitesport på øverste hylde, syv dage om ugen. Det har vi dyb respekt for, og vil kun ønske Morten alt det bedste i fremtiden, siger direktør Klaus B. Rasmussen.

– Det er altid vemodigt at skulle sige farvel til dygtige spillere, som på hver deres område har gjort en stor indsats for klubben. Vi kommer jo meget tæt på hinanden i løbet af en lang og hård sæson, siger Klaus B. Rasmussen.

– Jeg vil også gerne takke Anders Overmark for fire, flotte sæsoner i den lyseblå trøje. Tre af sæsonerne udløste et mesterskab, og det har Anders ydet sit store bidrag til, lyder det.

Overmark er bragt i forbindelse med Aalborg Pirates, der snarest præsenterer nye spillere. Måske den solide back er en af dem.