SønderjyskE markerede sig flot i Tyskland

Foto: Jan Korsgaard

HC Ambri-Piotta – SønderjyskE 2-3 (1-2, 0-0, 1-1)

Et lettere amputeret SønderjyskE-mandskab er draget til Tyskland, for at deltage i en træningsturnering i Bietigheim-Bissingen. Her mødte man i dag det stærke National Liga A-hold HC Ambri-Piotta fra det sydlige Schweiz.

Selvom der ventede sønderjyderne hård modstand, så gik man dog uimponeret til opgaven. Danskerne viste således gode takter. Harrison Reeds føringsmål var vidnesbyrd om, at SønderjyskE havde godt fat i schweizerne, som dog formåede at komme på 1-1, inden danskerne atter trak fra ved Thomas Spelling, som bragte sønderjyderne i front på ny med 1-2-målet.

Anden periode forløb uden scoringer, men tredje periode skulle vise sig at blive et mindre stormløb mod Joni Myllykoskis mål. Den finske keeper havde nok at se til, men tog altså godt fra i målet.

Fem minutter før tid så det for alvor godt ud for SønderjyskE, da Frederik Rasmussen udbyggede til 1-3 – men med en power play-scoring mod kampens slutning kom Ambri-Piotta på 2-3 og en hektisk slutfase ventede. Sønderjyderne formåede dog på imponerende vis at holde de stærke schweizere fra fadet og kunne dermed køre en flot sejr hjem.

I morgen venter turneringens finale, som bliver mod vinderen af kampen mellem Bietigheim og Strasbourg.