SønderjyskE: Mads Lund skriver for tre sæsoner

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE meddeler her til morgen, at kontrakten med Mads Lund er forlænget med yderligere tre sæsoner. Det skriver klubbens hjemmeside.

Lund har spillet 596 førsteholdskampe, og med en ny, lang kontrakt for sønderjyderne, kommer han formentlig et godt stykke op over 800 kampe. Det er derfor ikke underligt, at SønderjyskE kalder ham en kulturbærer.

– Han har et indgående kendskab til klubbens DNA. Han ved, hvor vi kommer fra, og har gennem årene udviklet sig til at blive en nøglespiller for os. Han har vist stort overskud ved at tage ejerskab i forhold til udviklingen af de unge talenter, hvilket gør ham til en værdifuld holdkammerat i omklædningsrummet, siger klubbens direktør Klaus B. Rasmussen.

– Han er samtidigt en stærk tovejsspiller, der kan dække flere, offensive pladser, og er oven i hatten meget pålidelig i sit spil. Med sin fysik har han været et vigtigt element i vores spilkoncept, og vil fremadrettet også få et større ansvar og en større rolle på holdet, lyder det fra SønderjyskE-direktøren.

– Mads Lund bliver en vigtig brik i forbindelse med implementeringen af strategiplanen for de næste tre sæsoner i SønderjyskE Ishockey, og vi er rigtig glade for at han har sagt ja til at være en del af projektet, lyder det.