SønderjyskE klar med ny canadisk back

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE har endnu en udenlandsk spiller klar til den kommende sæson. 23-årige, men alligevel ganske rutinerede Justin Haché, bliver det nye islæt i sønderjydernes defensiv, skriver klubben i en pressemeddelelse. Han er tidligere Memorial Cup-vinder, draftet langt nede i NHL af Arizona i 2012, og med 150 AHL-kampe på kontoen.

Sidste sæson tilbragte han delvist i ECHL, delvist i AHL, og hos SønderjyskE har man meget store forventninger til Haché.

Sportschef Kim Lykkeskov har svært ved at skjule begejstringen over den canadiske back, som han også spår en spændende karriere i europæisk ishockey:

– Vi får for det første og helt uden tvivl tilgang af en dygtig kvalitetsspiller. Han er en dygtig skøjteløber, hans størrelse taget i betragtning, og hertil har han lang rækkevidde med staven, siger Lykkeskov.

– Vi har brugt meget tid på at analysere video på ham, og jeg tør godt love, at vi får en defensiv back, som bliver uhyggelig stærk i én mod én spillet. Oven i hatten er det en ung og sulten spiller, som gerne vise sig frem her på kontinentet. Samtlige tilbagemeldinger fra vores netværk på den anden side af Atlanten er udelukkende positive, hvilket også har stor betydning i forhold til det vigtige omklædningsrum, lyder det fra sportschefen.

Justin Haché er 188 centimeter lang og vejer 92 kilo.