SønderjyskE henter Frederik Bjerrum i Herlev

#17 Frederik Bjerrum - Herlev Eagles

SønderjyskE har sin første markante danskerforstærkning inde for den kommende sæson.

Herlevs Frederik Bjerrum skifter nemlig til Vojens og omegn, hvor han skal forsøge at fortsætte sine gode takter fra sidste sæson, hvor han fik et reelt gennembrud for Eagles og i Metal Ligaen.

Sidste sæson imponerede Frederik Bjerrum stort, og med 48 point – fordelt på 16 mål og 32 assists – kom han ind på tiendepladsen på Metal Ligaens topscorerliste i grundspillet. Oveni lavede han 13 point i slutspillet. Sæsonen 2018/19 kommer han til at løbe på isen for SønderjyskE, skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse. 

– Frederik er en spændende ung spiller, som kommer til os med sult og med lysten til at gøre en forskel. Han har bevist, at han spille i ligaen og producere mange point, siger sportschef Kim Lykkeskov.

De to sidste sæsoner har Bjerrum spillet med stor succes i Herlev, hvor han sidste sæson blev holdets topscorer. Han har også spillet i Frederikshavn, Odense og barndomsklubben Esbjerg.

– Nu skal han ud og bevise, at han kan holde højt niveau, men han er altså kun en ung knægt på 23 år og kan stadig lægge flere lag på sit spil. Jeg glæder mig til at se ham udvikle sig endnu mere i SønderjyskE, siger Lykkeskov.