SønderjyskE henter Coventry-kaptajn som sjette import

SønderjyskE har endnu en importspiller på plads, skriver klubbens forskellige medier.

Sønderjydernes foreløbig sjette udenlandske spiller er hentet i britisk ishockey og hedder Jordan Pietrus. De seneste to sæsoner har han været kaptajn for Coventry Blaze og for få dage siden blev det offentliggjort, at han stopper karrieren hos den britiske traditionsklub.

– Han er en ledertype, der går forrest, og en, der kan finde vejen til netmaskerne. Han kommer fra tre år i Coventry Blaze, hvor han de seneste to år har været kaptajn på holdet, så det vidner også om hans karakter. Det er en ledertype, vi får ind, og vi er rigtig glade for at have lukket kontrakten med Jordan, siger sportschef Kim Lykkeskov fra SønderjyskE Ishockey i en pressemeddelelse.

Jordan Pietrus lavede i fjor 64 point i 58 kampe, og har i de seneste sæsoner fået stor ros for det arbejde, han har udført i den britiske liga. 

– Vi håber, han kan give os en ekstra dimension i powerplay. Han har et godt skud, og han arbejder sindssygt hårdt. Han er en type, der godt vil gå på mål og være derinde, hvor det gør ondt, og det kan vi rigtig godt lide hernede, siger Kim Lykkeskov videre i pressemeddelelsen.

SønderjyskE har nu truppen komplet til den kommende sæson, der indledes med seks importspillere i form af: Kyle Wharton, Matt Prapavessis, Phil Marinaccio, Rod Pelley, T.J. Moore og altså den nye mand Jordan Pietrus, der i sine tre sæsoner i Coventry fik adskillige fine awards af klubben og dens fans:

I 2015/16 blev han “Booster Club and Blue Army Player of the Season” og “Forward of the Year”. I 2016/17 blev han “Clubman of the Season” og i fjor blev han igen “Booster Club Player of the season”.