SønderjyskE henter canadisk back i ECHL

© iShoot.dk

De sønderjyske ishockeyfans kan godt begynde at arbejde på udtalen, når de skal råbe navnet på deres nye spiller. Det er nemlig ikke helt simpelt at råbe “Prapavessis”, hvis såfremt sønderjydernes nye back skulle score et mål i den kommende sæson.

Her til morgen offentliggjorde sønderjyderne, at Matt Prapavessis bliver holdets nye islæt efter sommerferien. Den 26-årige back har en smule europæisk erfaring fra HC Nove Zamky i den slovakiske Extraliga, men efter 21 kampe i Nove Zamky valgte han sidste sæson at kvitte klubben af familiære årsager. Han havde ellers været en solid back i den slovakiske klub.

Han tog tilbage og spillede 61 kampe i Greenwille Swamp Rabbits i ECHL, og har tidligere i karrieren såmænd også 35 AHL-kampe på sit cv. Han har ligeledes spillet fire sæsoners universitetshockey på Bemidji State. 

SønderjyskE præsenterer ham således:

– Matt Prapavessis er en god og hårdtarbejdende spiller, som har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han er dejligt rolig med pucken, og er samtidigt en højrefattet spiller. Dem er der ikke så mange af på markedet, og det giver os lidt ekstra muligheder, når vi spiller powerplay, siger sønderjydernes sportschef Kim Lykkeskov.

Efter Rasmus Lyø bliver Prapavessis den anden nye spiller i SønderjyskE’s defensive line up for den kommende sæson.