SønderjyskE har danskerstammen parat til næste sæson

SønderjyskE mangler nu kun en enkelt brik for at fuldende holdet til den kommende sæson.

Det siger sportschef Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger, hvor han slår fast, at danskerstammen er på plads for den kommende sæson – også selv om Lykkeskov ikke har fundet den “direkte afløser” for sig selv.

– Nu mangler vi en angriber på udlændingesiden, men vi er komplette, når det gælder danske spillere. Nu skal vores unge spillere arbejde hårdt for os, og jeg er sikker på, at de også er i stand dertil, siger Kim Lykkeskov til avisen.

På backsiden bliver det altså et SønderjyskE-hold, der træder op med to nye folk i form af Jace Coyle og den netop i dag offentliggjorte back Justin Haché.

Det danske kontingent kommer på den side til at bestå af Rasmus Nielsen, Daniel Galbraith, Daniel K. Hansen og formentlig Magnus Leth Nielsen, mens Ronnie Brobak umiddelbart ligner en syvendeback for sønderjyderne.

Fremme har SønderjyskE foreløbig tre udenlandske forwards, der er suppleret op med Frank, Lund, Spelling og Førster som de mest rutinerede, mens resten af kontingentet synes at være i åben kamp om den niende plads i de tre første kæder, hvor endnu en udlænding altså også træder ind.