SønderjyskE-direktør fastslår: – Vi er ikke mesterskabsfavoritter

Vojens Efterskole
© iShoot.dk
Vojens Efterskole

SønderjyskE er i de seneste to sæsoner blevet slået ud i Metal Ligaens kvartfinalerunde, og selvom koncerndirektør Klaus Rasmussen håber på bedre tider, er holdet fra Vojens ikke blandt mesterskabsfavoritterne i den kommende sæson.

Det fastslår Klaus Rasmussen i et langt interview med Der Nordschleswiger.

– Vi kommer til at arbejde under nogenlunde samme betingelser, som vi har gjort hidtil, men jeg kan godt sige til fansene, at vi ikke er favoritter til at vinde mesterskabet. Den rolle må Aalborg, Esbjerg og hvad de ellers hedder tage på sig, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE har hentet Mario Simioni tilbage på trænerbænken, og en række Vojens-drenge indtager isen i SE Arena i den kommende sæson. Selvom der er en del spillere med danske mesterskaber på cv’et i holdets 2018/19-trup, er direktørens målsætning mere beskeden.

– Vores sæsonmål bliver top seks og direkte kvalifikation til slutspillet. Det vil betyde en forbedring på tre placeringer i forhold til den forgangne sæson, og derefter kan alt ske. Vi skal finde tilbage til vores DNA, og har derfor hentet en træner af den gamle skole, som kommer til at arbejde med sultne spillere, siger Klaus Rasmussen.