SønderjyskE: Desjardins er spilleklar

SønderjyskE præsenterede fornylig – lige nøjagtig på juleaftensdag – en ny import i form af canadieren Gabriel Desjardins, der i sidste sæson var en af de farligste mænd overhovedet i ECHL.

Desjardins er i gang med sit første år i Europa, og det vakte undren i ishockey-Danmark – og måske også bekymring blandt de sønderjyske fans – da canadierens tidligere klub Västerviks IK på sin hjemmeside konstaterede, at man ikke mente, at Desjardins ville blive hundrede procent kampklar i denne sæson.

Det er man fuldstændig uenig i hos SønderjyskE-ledelsen, der arbejder hårdt for at få papirerne i orden, så Desjardins kan spille ishockey i Metal Ligaen så hurtigt som muligt efter nytår.

Det siger sportschef Kim Lykkeskov til Faceoff.dk.

– Vi glæder os til at se Desjardins på vores hold og vi har fine forventninger til ham. I forhold til hans helbred, så har vi gennemtestet ham og vi er sikre på at han er spilleklar og ikke på nogen måde skadet, lyder det. 

– Hvorfor den svenske klub skriver som den gør, må stå for deres regning. Vi glæder os bare over at have fået mulighed for at hente Desjardins, som vi betragter som en forstærkning på et godt tidspunkt af sæsonen, siger Kim Lykkeskov.