SønderjyskE-assistent: – Det kunne være endt anderledes

Det var assisterende træner Søren Nielsen, der stod i spidsen for SønderjyskE i fredagens premiere i Rødovre Skøjte Arena. Nielsen var førstemand i boksen, da Mario Simioni, den normale cheftræner, var fraværende af personlige årsager.

– Det var vigtigt for os at komme godt i gang med sæsonen, og det gjorde vi – i hvert fald i forhold til pointene, sagde Søren Nielsen efter kampen til Der Nordschleswiger – og antydede dermed også, at SønderjyskE spillemæssigt ikke var på toppen i Rødovre. 

– Spillemæssigt gik det op og ned. Første periode var ok, i anden periode havde vi problemer og i tredje periode var det nogenlunde jævnbyrdigt, men i periode var vi kraftigt under pres. Kampen kunne sagtens være endt anderledes, ikke mindst fordi Rødovre ramte stolpen ved stillingen 1-1, sagde Nielsen. 

Umiddelbart efter hjemmeholdets stolpeskud scorede SønderjyskE til 2-1 ved Phil Marinaccio, inden Martin Eskildsen definitivt afgjorde kampen.

– Vi kan løfte os meget, men det er trods alt aldrig nemt i Rødovre, sagde Nielsen, der fik en prompte debut som cheftræner i ligaen. Han blev assisteret af Erik Petersen, sportschef i Vojens IK, på bænken.

– Jeg er ny på Metal Liga-niveau og skal lige vænne mig til tingene. For spillerne var det helt sikkert ikke nemt at undvære Mario (Simioni) i en premierekamp. Heldigvis var Erik ved min side med sin store erfaring som U18- og U20-landstræner, sagde Søren Nielsen til Der Nordschleswiger. 

SønderjyskE møder de forsvarende mestre fra Aalborg tirsdag aften på hjemmebane.