Smithson knæskadet, Frank med rygproblemer

Herning Blue Fox måtte i weekenden skrive forwarden Steffen Frank ind på den skadesliste, der for øjeblikket plager midtjyderne. Steffen Frank havde problemer med ryggen.

Her står i forvejen folk som Thomas Andersen, Sebastian Andersen og ikke mindst bundrutinerede Jerred Smithsom. Han døjer for øjeblikket med en knæskade, som foreløbig har holdt ham ude i fire kampe. Tre af dem har Herning tabt, så Smithson synes mere central end man måske går og tror.

I går blev han scannet, skriver Herning Folkeblad, og lige nu går man formentlig og venter temmelig ængsteligt på, om Smithson bliver klar igen i det midtjyske.

Her var Mario Simioni ikke særlig tilfreds med sin angrebslinje i søndagens kamp mod Frederikshavn.

– Frederikshavn, SønderjyskE, Esbjerg og Odense har topspillere i deres førstekæder, som selv kan afgøre kampe. Det har vi ikke. Vi har et stærkt hold, der er farlige for alle konkurrenterne, men vi scorer ikke nok mål. Så vi er afhængige af, at alle vores 12 forwards tager ejerskab hver gang, vi spiller. Gør de det, skal vi nok få gang i scoringerne. Og komme tilbage på sporet, siger Mario Simioni til Herning Folkeblad.