Skulderskade sender Jesper Jensen ud for sæsonen

Den danske landsholdscenter Jesper Jensen havde ellers gjort comeback for nylig for Rögle, men nu meddeler klubben, at en af klubbens ellers mest skattede spillere er ude for sæsonen. Det står nu klart, at Jensen skal opereres i skulderen, skriver Rögles hjemmeside.

– Det er trist for Rögle og især Jesper, som virkelig har arbejdet hårdt for at komme tilbage og spille med i os i den her sæson. Vi vidste, at den genoptræning, han har været igennem den seneste tid, var en satsning, men der var en mulighed for, at det gik godt, siger Rögle-sportschef Anders “Masken” Carlsson om situationen.

Allerede i sidste sæson døjede Jensen med skulderen, der blev forværret, som sæsonen skred frem og i november blev han tvunget til at holde pause.

Han genoptrænede og gjorde comeback i en kamp mod Djurgården lige efter nytår. Desværre, skriver Rögles hjemmeside, blev skaden slået op til træning dagen efter. Derfor er en operation nu nødvendig.

– Det er virkelig trist. Jeg har arbejdet hårdt med genoptræningen og troede virkelig, det skulle holde, men desværre lykkedes det ikke, siger Jesper Jensen.

Det forventes, at Jensen er ude i seks til ni måneder og set med danske landsholdsøjne, så er Jesper Jensen altså også ude af spil til VM i Moskva og formentlig også til OL-kvalifikationen i Hviderusland i september.

Jesper Jensen har kontraktudløb med Rögle efter denne sæson, men mon ikke han har gode aktier i klubben, eftersom han var en yderst central spiller, da Rögle i fjor rykkede op i SHL.