Skriko rystet over herningensisk nedtur

Foto: Jan Korsgaard

Det var et comeback af de helt store dimensioner, Rødovre leverede i går.

Vestegnens sønner gik fra 0-4 til 6-4 og scorede fem gange alene i tredje periode mod et Herning-hold, der gik totalt i opløsning. Et dårligt tegn for den finske træner Petri Skriko, der mere eller mindre var i chok efter de kostbare 20 minutter, der kostede muligheden for, at Herning akut kunne blande sig i top fire-kampen, samtidig med, at Rødovre kunne være distanceret totalt. 

– Jeg troede, at vi var kommet længere. Der var kampe i den første halvdel af sæsonen, hvor vi i perioder også så meget, meget dårlige ud, men nu må vi erkende, at vi altså ikke har hævet vores bundniveau. Vi havde 10 minutter, hvor vi var i ren panik, og hvor spillerne glemte alle aftaler og glemte at stå på skøjter, sagde Petri Skriko til Herning Folkeblad efter kampen.

Den finske coach skiftede målmand ved 4-4, men ville ikke alene give Simon Nielsen skylden, selv om han ikke var tilfreds med målmandens indsats. 

– Han havde ikke nogen god dag og stod med en meget lav redningsprocent. Han hjalp os i hvert fald ikke med at undgå, at vi tabte. Men som sagt så jeg hele holdet gå i opløsning i de 10 minutter, konstaterede Herning-træneren.

Herning er nu på sjettepladsen og har fire point op til Frederikshavn på fjerdepladsen, mens Rødovre lurer fem point bagved på syvendepladsen. 

Blue Fox har mulighed for at komme sig over chokket på fredag, når Odense kommer på besøg i det midtjyske.