Skriko om søndagens indsats: Uacceptabelt

Foto: Jan Korsgaard

Herning tabte søndag aften 1-4 til Hvidovre, og det var endnu et tegn på, at tingene ikke fungerer som håbet og ønsket i Herning. I hvert fald var indsatsen ikke i orden, konstaterede Herning-træner Petri Skriko efter kampen overfor Herning Folkeblad.

Hvidovres spillere arbejdede hårdere end vores spillere. Det er uacceptabelt, lød det fra Skriko efter kampen – og han konstaterede, at der stadig er masser at arbejde med for de midtjyske spillere.

Det er et tilbageslag, for vi lærer ikke af vores fejl. Det er meget skuffende, slog træneren fast.

– I hver kamp er der nogle gode ting, men der er også mange fejl. Vi er nødt til at arbejde, arbejde, arbejde, og spillerne er nødt til at forstå, at det er alvor, konstaterede Petri Skriko.

Herning deler for øjeblikket ottendepladsen med Esbjerg, der også er startet skuffende, og det er langt fra den top, Herning leverede i sidste sæson, hvor holdet førte grundspillet fra start til slut.

Der er dog stadig mulighed for at kæmpe sig ind i Final4-regi, og snart åbner Hernings nye hjemmebane, men der skal snart til at ske ting og sager, hvis midtjyderne skal ind sæsonens første “slutspil”.