Skadet Philip Larsen misser flere kampe

Foto: Jan Korsgaard

Philip Larsen blev fredag kørt på hospitalet, efter at han var blevet ramt af en cross-checking i nakken i Jokerits kamp mod Dynamo Moskva, og den 26-årige landsholdsback bliver ikke klar til den finske klubs kommende kampe i KHL.

Jokerit oplyser lørdag på Twitter, at Philip Larsen på grund af sin skade ikke deltager i søndagens udekamp mod Vityaz Podolsk, og han bliver heller ikke klar til tirsdagens udekamp i Moskva, hvor Jokerit endnu en gang møder Dynamo Moskva.

Den finske klub har endnu ikke meldt noget ud om, hvilken skade, Philip Larsen mere specifikt er ramt af, eller hvor længe han forventes at være ude. Man kan dog frygte, at der måske bliver tale om en længere skadespause for Larsen, som er i gang med en stor sæson i KHL.

Philip Larsen nåede at lave en assist i fredagens kamp, inden han blev skadet i anden periode og måtte køres på hospitalet. I alt er den 26-årige esbjergenser noteret for 29 point i 39 kampe for Jokerit i denne sæson.

Larsen blev i slutningen af december udtaget til KHL’s All Star-kamp, som spilles 23. januar i Moskva. Det er uvist, om skaden kan bringe hans deltagelse i kampen i fare.