Skadet NHL-stjerne ude i mindst seks uger

Foto: Bridget Samuels

Montreal Canadiens må undvære målmandsstjernen Carey Price i resten af dette kalenderår. Den canadiske goalie er blevet skadet for anden gang i denne sæson og vil være ude i mindst seks uger.

Det oplyser Montreal Canadiens mandag på klubbens Twitter-profil. Den canadiske klub fortæller, at Carey Price er ramt af en skade i underkroppen, som vil holde ham ude i minimum seks uger, men at han ikke skal igennem en operation.

28-årige Carey Price vendte 20. november tilbage fra en tre uger lang skadespause, men fem dage senere blev den canadiske målmandsstjerne skadet igen i en kamp mod New York Rangers. Price måtte lade sig udskifte før tredje periode i Rangers-kampen, og der går altså en rum tid, inden han kommer i kamp igen.

Carey Price blev i sidste sæson kåret som den mest værdifulde spiller i NHL-grundspillet, hvor han også vandt titlen som årets målmand, så det er et stort tab for ambitiøse Canadiens at måtte undvære ham i de næste mange kampe. Rookien Mike Condon vil sandsynligvis være holdets førstevalg i målet, indtil Price er sin skade kvit.