Simioni: Vi stoppede med at spille

Blue Fox Herning tabte i går 1-2 til de polske mestre fra GKS Tychy i den første kamp i Continental Cup-finaleserien. Midtjyderne førte 1-0, men modtog et par hurtige mål i anden periode – og derfra fik Blue Fox aldrig løftet sig. Det afstedkom stor skuffelse i den midtjyske lejr, hvor træner Mario Simioni ellers havde været tilfreds med de første 20 minutter.

– Vi stoppede med at skøjte, og de fik overtaget. Det må ikke ske, at vi falder sådan i niveau, siger Blue Fox-træner Mario Simioni til Herning Folkeblad.

–  Vi forsøgte, men havde ikke det sidste. Det er ærgerligt, for en sejr havde givet momentum til resten af turneringen. Men det er slet ikke slut endnu. Det kan sagtens være, at polakkerne taber de to næste kampe. Det er helt åbent, tilføjer han.

Blue Fox-angriberen Steffen Frank ærgrede sig overfor samme medie over nederlaget, men han kunne alligevel sagtens tage noget positivt med fra kampen:

– De får to mål på to fejl. Det er jo ikke personlige fejl som sådan, men fejl af alle spillerne på isen. Det skal vi selvfølgelig kigge på, men vi skal også holde fast i, at vi i mindst 50 minutter spillede super godt og altså også kom foran, siger han – og betoner, at der stadig er mulighed for at vinde turneringen.