Simioni utilfreds med spillernes attitude

Vojens Efterskole
Foto: iShoot.dk
Vojens Efterskole

Det var på ingen måde godt nok, hvad SønderjyskE-spillerne leverede i tirsdagens nederlag på 0-5 mod Herning. 

320×360 artikel

Det var træner Mario Simionis konklusion efter matchen i aftes i Kvik Hockey Arena, hvor små 2000 tilskuere overværede sønderjydernes hidtil største nederlag i sæsonen. 

– Vi leverede kun enkelte kvalitetsafslutninger. Andenpladsen var sikker allerede inden kampen, og sådan spillede vi også. Vi var slet ikke til stede. Mentalt var det alt andet end tilfredsstillende. Vi havde enkelte spillere, der leverede hundrede procent, men mange var kun på 80 procent. Det er skuffende, lød det fra canadieren med de italienske aner. 

Han sagde det til Nordschleswiger.dk. 

– Vi kan simpelthen ikke tillade fem mål imod. Det går ikke. Vi kan heller ikke gå ind i slutspillet med fem nederlag. Det vil være en dårlig måde at gå ind i 10 dages pause før slutspillet, pointerede han. 

I de sidste to kampe før playoffs gælder det ikke kun sejren, men også attituden, sagde Simioni, der måtte skifte en småskadet Kasper Krog ud efter første periode, hvor SønderjyskE var bagud 0-2. 

På fredag møder SønderjyskE Rungsted på udebane, mens grundserieafslutningen på søndag byder på en hjemmekamp mod Esbjerg.