Simioni rasende over Bulldogs-opførsel

Det endte i et rent udvisningsorgie i matchen mellem Herning og Odense i går, hvor der var masser af slagsmål, ballade og en enkelt matchstraf til midtjydernes Jerred Smithson.

Derfor gik bølgerne naturligvis højt efter kampen, hvor ikke mindst Blue Fox-træner Mario Simioni var rasende over Odenses måde at agere på.

Overfor Herning Folkeblad kaldte han begivenhederne for “en skændsel for dansk ishockey”.

– Deres træner sender jo spillere på isen med det formål at skade mine spillere. Ham der ender med at få matchstraf (backen Martin Larsen, red.) var jo på isen i tre minutter, hvor det åbenlyst ikke handlede om at overleve vores powerplay, men om at ramme vores spillere. Jeg håber, at nogen fra unionen (Danmarks Ishockey Union, red.) så det her, sagde Simioni til avisens udsendte efter kampen.

Hos Odense var Martin Larsen den eneste, der fik den karantænegivende straf.

Det endte med 161 udvisningsminutter, 58 til Herning og 103 til Odense, og i Herninglejren var man naturligvis stærkt irriteret over, at nøglespilleren Jerred Smithson fik matchstraf.

I midtjydernes lejr havde man set Dale Mitchell levere en grov tackling på Kristoffer Lauridsen uden for dommernes synsfelt umiddelbart før Smithson sendte sin stav i hovedet på Dale Mitchell og pådrog sig en matchstraf.

Den hændelse ville Mario Simioni ikke kommentere på, men i modsætning til søndag var han til gengæld tilfreds med sine spilleres ageren i matchen.

– Vi spillede klogt, disciplineret, holdt dem på få chancer og kapitaliserede på vores chancer, sagde han – og kaldte Herning-indsatsen for outstanding.