Simioni: Hvorfor sætter vi ikke standarden?

Det holdt hårdt for Herning i går i hjemmekampen mod Rungsted, og selv om det lige nøjagtig lykkedes at hive tre point hjem, så var følelserne noget blandede hos midtjyderne. I hvert fald var træner Mario Simioni på ingen måde tilfreds med det spil, hjemmeholdet præsterede i de første 40 minutter i kampen mod Rungsted.

– Vi har en tendens til at tilpasse os modstandernes niveau. Vi spiller godt mod de gode hold, men når vi møder nogle mindre gode, sænker vi bare niveauet, siger Mario Simioni til Herning Folkeblad.

– Hvis de vil spille en langsom kamp, går vi med på det. Hvis de ikke tackler, tackler vi heller ikke. Det er ikke godt nok. Det er op til os at dominere og sætte standarden i sådan nogle kampe, lyder det fra træneren.

– Vi fik et heldigt mål på Daniels langskud (til 1-2). Den må aldrig gå ind derudefra, men vi beder jo vores spillere om at skyde på mål, når de har chancen, for så kan sådan noget ske i hockey, siger Mario Simioni til Herning Folkeblad.

– De to andre mål er jeg meget tilfreds med. Det er det, vi har øvet til træning. I seks af de sidste ni dage har vi haft fokus på pasninger fra bag mål og at få pucke og kroppe ind foran. Det var det, der lykkedes, lyder det fra træneren.