Simioni: En bittersød fornemmelse

Det var mere den umiddelbart skuffelse over nederlaget end glæden over en ærefuld sølvmedalje i Continental Cup, der var følelsen for Herning Blue Fox-spillerne og træner Mario Simioni efter nederlaget i “finalen” i aftes, hvor franske Rouen vandt med sikre 4-0.

– Man står med en bittersød fornemmelse. Man er altid skuffet efter at have tabt en kamp, men omvendt har vi også lavet et historisk flot resultat med sølvet. Det har et dansk hold aldrig gjort før. Vi spillede os i en position, hvor vi i den sidste kamp selv kunne afgøre, om vi skulle have guld. Det er absolut positivt, sagde Mario Simioni til Herning Folkeblad efter kampen.

Det var samme følelse, “nyankomne” og rutinerede Kasper Degn stod med, sagde han til avisen.

– Det er ikke i dag, man skal sige tillykke med sølvet. I morgen kan vi nok bedre se det store billede og glæde os. Det kniber nu. Vi kom lidt til kort i den sidste kamp, og det er ikke tilfældigt, at Rouen vinder alle tre kampe.

– Men jeg synes nu også, at vi selv mangler det sidste. Den sidste vilje til at betale prisen i nærkampene. Og så får man det svært mod sådan et hold, vurderer Kasper Degn.

Blue Fox-spillerne landede i eftermiddag i Herning efter en bustur på omkring 16 timer. Fredag er der kamp igen, når SønderjyskE kommer på besøg.

Med andenpladsen i Continental Cup snuppede Blue Fox i øvrigt den nette sum af 30.000 dollars. Det luner garanteret i klubkassen.