Shutout til Myllykoski og SønderjyskE

Gentofte Stars-SønderjyskE 0-3 (0-0,0-2,0-1) Der stod 0-0 til kampens halve time var rundet. Gentofte fulgte glimrende med – som holdet i øvrigt plejer at gøre – men blev overrumplet af sønderjyderne i det 31. minut. Scott Campbells skud syntes at ende i Seppänens griber, men pucken dumpede alligevel ind til 1-0 i SønderjyskE-favør.

Kort før anden pause var SønderjyskE på spil igen. Målet kom blot 17 sekunder før tid, og det var Mads Lund, der var først over en puck efter et forsøg fra Scott Campbell.

Joni Myllykoski holdt sit bur rent og han kunne se Kim Lykkeskov score kampens tredje og sidste mål efter 45 minutter. Gentofte formåede ikke at slå igen og måtte tage til takke med et nederlag i rækken af utallige af slagsen.

SønderjyskE havde fået den nyeste import, Mark Lee, med ind i folden. Hans arbejds- og opholdstilladelse var blevet klar, og Lee gik direkte ind i sønderjydernes tredjekæde sammen med Henrik Nielsen og Anders Førster. To mand skadet hos aftenens gæster, Morten Skov og Søren Dau.

140 tilskuere var på plads i Gentofte, hvor et par tilrejsende SønderjyskE-folk naturligvis også havde taget plads.

Hjemmeholdets træner Karsten Arvidsen havde sendt Dominik Kadura op i førstekæden til Jekimovs og Kunyk, men Francis Verreault-Paul var rykket ned i andenkæden. Kun Christian Hee Foss manglede hos Gentofte Stars, der med nederlaget ryger endnu længere ned i dybet under stregen efter Aalborgs sejr over Odense.

FACEOFF-online.dk havde desværre ikke mulighed for at være til stede i Gentofte i aften. Referatet skrevet på baggrund af underretninger og liveopdateringen.