Shutout og sejr til Herning i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox 0-2 (0-0,0-1,0-1) Herning tog et grumt stort skridt mod en placering i top fire, da det her til aften blev til en 2-0-sejr i Rødovre Skøjte Arena, hvor 1065 tilskuere var mødt op for at støtte hjemmeholdet. De blev i første omgang vidne til en disciplineret første periode, der næsten blev gennemført uden spilstop.

Der gik således 8:21 minutter, før dommerne fløjtede for første gang i kampen, og det var det eneste spilstop i kampens første 10 minutter. Masser af tempo og fart i begge hold, som altid, når Rødovre og Herning tørner sammen. Det ligger til kulturen i de to klubber.

Stefan Ridderwall og Simon Nielsen stod begge solidt i de respektive mål, og vi var først omkring 26 minutter inde i kampen, da Martin Sagat udnyttede et koks i Rødovre-backlinjen til at bringe gæsterne foran. Det afstedkom ifølge Rødovre Lokal Nyt, at Herning fik godt fat i den resterende del af anden periode.

I slutperioden jagtede Rødovre naturligt nok udligningen – og hårdere, desto længere kampen skred frem. Det kostede 0-2-målet under den sidste forcering, der sendte Kasper Degn og Jordan George af sted i en kontra.

Herning gav ikke to mål fra sig i de sidste tre minutter, og er nu fire point foran Rødovre med en kamp i hånden. Top fire synes mere og mere at give sig frem mod afslutningen på grundspillet.

Matthias Asperup fik prisen som månedens TISSOT-spiller inden kampen – men måtte altså se sig slået af en solid Blue Fox-defensiv i aften. Tiltrængt for herningenserne at komme på ret spor efter tre nederlag på stribe.

Reportagen baseret på RLN’s rapport, øjenvidner og kamprapporten. FACEOFF-online.dk kunne desværre ikke være til stede i Rødovre i aften.