SHL: TO MÅL AF JESPER JENSEN i 6-0-sejr til Brynäs i slutspilspremiere

Foto: Jan Korsgaard

Hvilken start på slutspillet af Jesper “Zlatan” i SHL! På fem minutter havde han scoret to gange, da et flyvende Brynäs-hold bankede Emil Kristensens klub – der ikke havde danskeren på holdet – med hele 6-0 i den første kvartfinale i SHL.

Sikke en start for Brynäs og Jensen, der var på pletten med kvartfinalens hidtil hurtigste mål, der blev sat ind efter blot 27 sekunder. Danskeren var på pletten foran mål og hurtigst over en puck, som han klappede ind bag Marcus Högberg i hjemmeholdets mål.

Der gik kun godt fem minutter, inden Jensen var på spil igen. Denne gang fra højrekanten i powerplay, hvor han tidligere i overtallet havde forsøgt sig et par gange. Til sidst klapppede han til, så pucken flænsede nettet til 2-0 for Brynäs.

Der var intet at diskutere i aftes i Linköping, hvor Jensen – nummer fire på topscorerlisten i grundspillet – var en af de absolut bedste spillere på isen, mens hjemmepublikummet nærmest var i chok. Et så stort nederlag i slutspillet på hjemmebane er nærmest uhørt.

Tre mål i første periode, to i anden periode og altså en enkelt kasse i tredje sikrede 6-0’eren til Brynäs, der kommer hjem til Gävle i morgen og nu altså har hjemmebanefordelen.

Her højdepunkterne fra gårsdagens kamp: