SHL: Stærk Storm i Malmös premieresejr

Foto: Jan Korsgaard

Malmö Redhawks går efter en plads blandt de 10 bedste i SHL-grundspillet i indeværende sæson – efter sidste sæson, hvor det lykkedes for skåningerne at konsolidere sig i ligaen efter oprykningen i foråret 2015.

I dag fik Redhawks den perfekte åbning på sæsonen med en 3-2-sejr hjemme over Frölunda Indians, de regerende mestre fra Göteborg.

Dansker på pletten i form af Frederik Storm, der i den første halvdel af kampen – ifølge Expressens Johan “Mr. Madhawk” Svensson – var en af Malmös absolut fremtrædende spillere.

Han assisterede på 1-0-målet som Konstantin Komarek scorede, og Frederik Händemark tog derefter over med to hjemmemål, inden de lidt over 8000 tilskuere måtte sidde med neglene oppe ved munden i en tredje periode, hvor gæsterne reducerede to gange.

Det ændrede dog ikke ved, at Malmö over 60 minutter var det bedste hold på dagen og dermed sejrede fortjent.

Frederik Storm fik 16:10 minutter på isen, mens Nichlas Hardt spillede 15:47 minutter. Hardt satte fire tacklinger – mest af alle spillere i løbet af 60 minutter.

Emil Kristensen fik det knap så festligt i premieren. Hans Linköping tabte 0-4 i Luleå og danskeren noterede sig for -1 i plus/minus-statistikken.