SHL – Spiltips med NORDICBET – Linköping tager ny hjemmesejr

NordicBet giver dig de bedste ishockeyodds – og vi på Faceoff.dk giver dig muligheden for at udnytte NordicBets glimrende odds med solide tips til kampene i Metal Ligaen og SHL.

Det har ikke været alt for godt med Linköping – danske Emil Kristensen er på holdet – på hjemmebane i SAAB Arena i indeværende sæson. I seks forsøg er det blot blevet til en enkelt sejr i ordinær tid, men den kom til gengæld i seneste match, hvor Djurgården blev sendt hjem med et nederlag på 1-2.

Linköping med danske Emil Kristensen på holdet og amerikanske Broc Little som den absolutte stjernespiller i truppen, ser ud til stille og roligt at arbejde sig i gang og bør kunne hive den anden hjemmesejr på stribe mod et Örebro-mandskab, der har store problemer for øjeblikket.

Örebro har kun vundet en af de fem seneste kampe og skuffede gevaldigt senest med 1-3 hjemme mod Karlskrona. Derfor lugter det af en hjemmesejr i Linköping i aften.

Odds 1,80 er faktisk ret solidt, så vi anbefaler dig at spille på Emil Kristensen og co. Selvfølgelig hos NordicBet. Klik her: 

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er sponsoreret indhold.