SHL – Spiltips med NORDICBET – Karlskrona rider videre på bølgen

SHL er en af Europas absolut bedste ishockeyligaer, og i samarbejde med NordicBet præsenterer vi nu også spiltips fra matcherne i den bedste række i vores naboland.

I dag er der seks kampe i sving i SHL, og vi vender os mod en af danskerne i ligaen, Karlskrona-kaptajnen Morten Madsen. Hans mandskab er kommet forrygende fra start i SHL, og har allerede scoret 17 point i de første syv kampe. I HELE sidste sæson fik Karlskrona blot 31 point i 52 kampe, så starten har været et vendepunkt for det sydsvenske mandskab.

I midtugen vandt Karlskrona 3-2 hos hjemmestærke Växjö, og samtidig fik Skellefteå, et traditionelt tophold, en ordentlig lussing hjemme på 0-5 mod Färjestad. Der er noget, der ikke rigtig stemmer i Skellefteå i indeværende sæson hidtil, og efter en lang rejse får Skellefteå-mandskabet – trods mange profiler – en svær opgave mod et Karlskrona-hold, der er fyldt med momentum og optimisme efter at have vendt 0-2 til sejr i midtugen.

NordicBet giver odds 2,70 på, at Morten Madsen og Karlskrona vinder den – og vi køber den. Hjemmesejr it is foran et euforisk publikum. Spil ved at klikke her:

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er sponsoreret indhold.