SHL: Røndbjerg første SHL-mål afgjorde kampen

Jonas Røndbjerg har stille og roligt spillet sig ind på Växjös mandskab her i den første del af sæsonen, hvor Rungsted-gutten har fået mere og mere spilletid.

I dag leverede Røndbjerg så en karrieremilepæl, da han satte sit første mål nogensinde i SHL. Og betydningen var markant, for Jonas Røndbjerg leverede nemlig matchvindermålet, da Växjö slog Frölunda med 3-1.

Stillingen mellem to af de seneste sæsoners dominerende SHL-hold var 1-1 til langt hen i kampen, inden Adam Brodecki med seks minutter igen fik hugget 2-1-målet ind.

I tiden 15:18 kom så Jonas Røndbjergs jubelstund, da han scorede til 3-1 og dermed definitivt lukkede festen. Herlig aften for Røndbjerg, der spillede 9:41 minutter og såmænd også nåede at få en assist med i kampen.

Knap så godt gik for Mora og Mattias Lassen, der tabte 2-5 hjemme til Färjestad. Danskeren fik -2 i plus/minus-statistikken og 12:30 minutter på isen.

Morten Madsen og Karlskrona tabte 0-1 hjemme til HV71, der scorede ved Martin Thörnberg kort før anden periodes afslutning, mens Brynäs og Jesper Jensen fik en tiltrængt 2-1-sejr i Örebro.

Jensen havde assist på sejrsmålet, der blev scoret blot halvandet minut før tid af Kevin Clark, og danskeren fik 18:46 minutter på isen.

Stillingen i SHL efter dagens kampe:

RANK LAG GP 3P 2P 1P 0P G GA +/- POINTS