SHL: Pointløse danskere i fuld SHL-runde

Foto: Jan Korsgaard

På trods af et fuldt program i aftenens runde i SHL var Mathias From og Frederik Storm de eneste danskere, der ikke var i aktion.

– Til gengæld var en ung dansker andetsteds med på bænken for Linköping, da de var på besøg hos Frölunda. Det var Daniel Baastrup Andersen, som også er med i den 41-mand store danske bruttotrup frem mod U20-VM i december.
Den unge dansker fik i denne omgang lov til at snuse til SHL uden at få nogle minutter for Linköping, som måtte se sig slået med 4-0.

– Jesper Jensen kunne ikke bidrage med nogle point i sin anden kamp efter sit comeback, da han og Brynäs tabte 2-1 ude mod Färjestad. Danskerne fik næsten 22 minutters istid.

– Matias Lassen og Mora fik en tiltrængt 2-1-sejr ude mod Örebro. Lassen fik næsten 20 minutters istid i andenkæden, og har efterhånden spillet sig til en vigtig rolle hos oprykkerne.

– Växjö og unge Jonas Røndbjerg sejrede 2-1 hjemme mod mestrene fra HV71. Røndbjerg havde et skud på mål under sine ti minutters istid.

– Der var danskerduel i Malmö, da Nichlas Hardt tørnede sammen med Morten Madsen og Karlskrona. Her var det hjemmeholdet, der trak det længste strå med en 3-1-sejr. Hverken Madsen eller Hardt noterede sig for nogle point.