SHL: Olle Liss er ude i kulden i Rögle

Foto: Jan Korsgaard

Vi husker den stadig: Duoen med Nicolai Meyer og svenske Olle Liss, der i sæsonen 2015/16 stort set bar et ungt Aalborg Pirates-hold gennem det meste af sæson. 

Olle Liss og Nicolai Meyer var fuldstændig suveræne i Metal Ligaen, og mens Meyer tog topscorertitlen med 73 point, nåede Olle Liss op på 54 point. Siden har de begge forsøgt sig i Sverige – og vist klasse.

Meyer er for øjeblikket topscorer i Allsvenskan, mens Olle Liss i sidste sæson spillede så godt for IK Pantern, at han blev udtaget til det svenske landsohld og fik kontrakt med SHL-klubben Rögle i løbet af sæsonen.

Her scorede Liss flotte 14 point i 11 kampe, mens det med foreløbig syv point i 34 kampe ser noget magert ud i denne sæson. Og nu skøjter den lyslokkede angriber rundt som 13. forward i Rögle – en rolle, som han kalder “værdiløs”.

– Situationen er vel ikke direkte optimal, hverken for mig eller nogen anden. Man vil bare gerne være med og bidrage. Så enkelt er det. Jeg bliver ikke en bedre hockeyspiller af ikke at spille. Så enkelt er det, siger Olle Liss til Hockeysverige.se. 

Bliver det i Rögle, han afslutter sæsonen eller er det tid til et miljøskifte, nøjagtig som det var tilfældet med Nichlas Hardt i Malmö for nylig?