SHL: Malmö-veteran i håndgemæng med “sneskraber-dreng”

Der var to kampe i SHL i løbet af søndagen, og det var ikke så meget det sportslige, der stjal billedet i overskrifterne i går. Det var en hændelse i kampen mellem Mora og Malmö (som Mora vandt 2-1), som fandt sted i et af de såkaldte powerbreaks. 

Her blev isen ordnet af en række spillere fra Moras ungdomsafdeling, der tog sneskovlene med langs banderne, hvor Malmös spillere stod placeret. Og som det kan ses i klippet her, blev en af drengene måske lidt for irriteret over, at Malmös Jens Olsson ikke ville flytte sig. Knægten fældede ganske enkelt Malmö-spilleren med sin skovl, og det fik Jens Olsson til at reagere og blive så tosset på “is-drengen”, at han ganske enkelt tog fat i kraven på ham og nærmest startede en regulær brydekamp.

Der skulle Jens Olsson nok lige have talt til 10. 

Episoden kostede Malmö-spilleren en matchstraf og formentlig også en karantæne. 

– Vi stod og talte sammen, og jeg havde ryggen til, da han kom med sneskraberen og kørte på min skøjte to gange. Jeg nåede ikke at flytte mig, eftersom jeg ikke så ham. Da jeg derefter vendte mig om, kørte han på mig og så faldt jeg til isen. Da jeg rejste mig, tog jeg fat i ham og spurgte, hvad han havde gang i, forklarer Jens Olsson på Malmös hjemmeside.