SHL: Malmö henter 40-årig forward

Foto: Jan Korsgaard

Malmö Redhawks tilsætter 40 års rutine til forwardgruppen i håbet om at få presset sig med i slutspillet i SHL, hvor den skånske danskerklub lige nu er et point over slutspilsstregen.

Det er 40-årige Per Ledin, der styrker bredden på Malmö-holdet, som er hårdt plaget af skader. Den rutinerede wing kommer til fra Division 1-klubben Bodens HF, oplyser Malmö Redhawks i en pressemeddelelse.

– Per er en spiller, som har prøvet alt som ishockeyspiller, og vi er overbeviste om, at han kan hjælpe os i den afgørende del af sæsonen. Vi mener, at vi har brug for en rutineret spiller, som besidder stort lederskab, hvilket kommer til at gavne vores relativt unge og uerfarne trup, siger Patrik Sylvegård, sportschef i Malmö Redhawks.

Per Ledin har vundet tre svenske mesterskaber i sin karriere, hvor han står noteret for 717 kampe og 278 point i SHL. Derudover er det også blevet til tre NHL-kampe for Colorado Avalanche og en Champions Hockey League-titel med Luleå. I denne sæson har den arbejdsomme wing spillet i Division 2 og Division 1.

– Per har holdt sig i gang i løbet af sæsonen og er i kampform. Nu er han fuldt indstillet op at kommer hertil og kæmpe for sin plads på holdet, siger Patrik Sylvegård.