SHL: Malmö fortsætter imponerende start, Hardt er tilbage

Foto: Jan Korsgaard

Det har været en ganske uvant sæson for Nichlas Hardt i Malmö i denne sæson.

Danskeren – der normalt har været sikker og fast mand i opstillingen hos mandskabet fra Skåne – har flere gange måttet lide den tort at være helt udenfor holdet, og i flere kampe har han også fået yderst begrænset spilletid.

Derfor var det en ekstra glæde torsdag aften, da landsholdsangriberen fejrede 3-2-sejren over Linköping med en scoring og en assist. 

– Det skifter hele tiden i ishockey. Nogle gange går det ikke så godt, andre gange går det godt og man finder tilbage. Det gjorde jeg i dag, sagde Hardt efter kampen mod Linköping til Expressen og understregede, at der ikke er “bad feelings” mellem ham og træner Peter Andersson. 

I går fik han 13:53 minutter på isen, da Malmö vandt 5-3 over Frölunda på hjemmebane. Dermed er lavbudgetholdet fra Skåne helt oppe på en imponerende andenplads i tabellen.

I går fik Frederik Storm scoret en enkelt kasse, mens Matias Lassen assisterede til Henrik Hettas 3-3-scoring. Spørgsmålet er om Lassen fortsætter i Malmö, når han har afslutttet sit lejemål på en måned. 

Malte Setkov var ifølge de svenske referater uskarp, da Frölunda scorede til 1-1, men den lange mand med Rødovre-rødder har ellers spillet en imponerende sæson, skriver Expressens Johan Svensson, der følger Malmö i tykt og tyndt. 

– En som ikke spillede meget i matchen var 19-årige Malte Setkov. Han forærede 1-1-målet til Ryan Lasch og måtte sidde ude resten af eftermiddagen. De tendenser har man nu og da set hos danskeren, selv om han har gjort det fremragende i oktober. Det kræver noget at blive lært op og giver man pucken væk til sådan en dygtig spiller, smælder, skriver Expressen.