SHL: Leksand lejer Matias Lassen ud til rivaler

Foto: Jan Korsgaard

Matias Lassen kan i den kommende tid se frem til mere istid. Den 20-årige back har været omklædt til en af Leksands SHL-kampe i denne sæson, men nu bliver han lejet ud til en af klubbens rivaler.

Det er Allsvenskan-klubben Mora, der får glæde af Matias Lassen i resten af oktober. Leksand har nemlig valgt at leje den tidligere Rødovre-spiller ud, så han kan få mere spilletid, og Matias Lassen ser allerede ud til at debutere fredag aften, hvor Mora tager imod Tingsryd.

Det skriver Aftonbladet.

– Siden SHL begyndte har Matias kun trænet med os og ikke spillet nogle kampe. Vi ved, at vi er nødt til at få ham i spil, og nu har der åbnet sig en god mulighed, når Mora har brug for backer. Det her er en win-win for alle parter, og jeg håber, at Matias udvikler sig i løbet af perioden og kommer tilbage til os med mere kamptræning og med større selvtillid, siger Leksands sportschef Fredrik Jax til klubbens hjemmeside.

Mora har i øjeblikket to backer ude med skader. Klubben ligger på 11. pladsen i Allsvenskan med otte point efter syv kampe.