SHL: Jesper Jensen i unåde efter matchstraf i aftes

Foto: Jan Korsgaard

Det var kun Jesper Jensens anden kamp for sin nye klub Skellefteå, men den danske landsholdsspiller kan måske se frem til en længere karantæne for anden gang i sæsonen.

Godt to minutter før tid i Skellefteås kamp mod Rögle fik Jesper Jensen matchstraf for en checking to the head på gæsternes Daniel Zaar. Det var en høj albue fra Jensen, der ramte Rögle-spilleren kort efter at Jesper Jensen var blevet slashet uden at der var dømt udvisning.

Expressens ekspert Sanny Lindström, der tidligere selv har måttet stoppe karrieren på grund af hjernerystelser, forstod ikke Jesper Jensens handling.

– Jeg har netop gransket Jesper Jensens albue. Jeg plejer at forsøge at sætte mig ind i selve situationen. Den her gang er det umuligt. Den er grim og ser fuldstændig overlagt ud, skriver han på Twitter.

Tidligere i sæsonen har Jesper Jensen været ude i fem spilledage for en tackling til hovedet på Per Åslund fra Färjestad, der endnu ikke har genoptaget karrieren. Venter endnu en karantæne for danskeren nu?

Skellefteå tabte kampen 2-3. Matchvinder var i øvrigt den tidligere Esbjerg-back Kodie Curran, der fortsætter sin flotte sæson for Rögle.

Se Jesper Jensens albue via Twitter-kontoen RoadLaker her: