SHL: From eneste danske lyspunkt

Der var næsten fuld spillerunde i SHL i dag, men det blev kun med en enkelt dansk deltagelse på isen.

Hverken Emil Kristensen (udlånt) eller Jesper Jensen var med, da Rögle tabte 2-4 hjemme mod Färjestad. Til gengæld kunne Mathias From notere 5 minutter og 10 sekunder på isen – og to skud på mål.

– Jeg håber at få flere chancer for at bevise, at jeg kan endnu mere. Nu skal jeg spille søndag med juniorerne. Der skal jeg virkelig vise, hvilken energi, jeg har fået af at være med på førsteholdet, siger danskeren til Helsingborgs Dagblad.

– Det var skønt at få mere spilletid. Jeg synes faktisk, at det gik rigtig godt. Jeg forsøgte at give energi til holdet og vise, at jeg ville gøre mit bedste for, at vi kunne vinde. Jeg lytter til trænerne og forsøger at gøre, som de siger til, lyder det fra From i avisen.

 

Patrick Galbraith kunne fra bænken se sine makkere fra Karlskrona tabe 4-3 hos de forsvarende mestre fra Växjö.

Endelig var Nichlas Hardt stadig ude med sin ledbåndsskade. Linköping vandt 2-0 ude over HV71.