SHL: FIRE HARDT-MÅL i aften i Malmö-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Nichlas Hardt havde før kampen i aften i Örebro ikke scoret siden femte spillerunde for Malmö Redhawks.

Her til aften røg proppen så af ketchupflasken med voldsom effekt, for den danske landsholdsspiller satte hele fire kasser, da Malmö bankede hjemmeholdet fra Örebro med hele 6-1.

– Det er aldrig tidligere sket for mig tidligere på seniorniveau, sagde en kisteglad Nichlas Hardt til CMore efter kampen.

Örebro bragte sig på 1-0 tidligt i kampen, men så begyndte danskershowet i Behrn Arena. Nichlas Hardt udlignede til 1-1, da han klaskede udligningen ind efter en fremragende powerplay. Hardt afsluttede første periode med at lægge en baghåndsretur op i nettaget, og i anden periode bragte Malmö sig på 4-1.

Tre minutter inde i tredje periode fuldbyrdede Hardt sit hattrick, da han stod godt ved bageste stolpe og slog en løs puck i nettet til 5-1 i Malmö-favør.

Nichlas Hardts fjerde mål var en regulær kanon. Han fik en fin pasning og hamrede pucken op i nettaget fra midt i Örebro-zonen. Sikke en aften for danskeren. Det løsnede for Hardt, der er ved at finde slutspils- og VM-formen frem – virker det til.

– Jeg har fornemment, at jeg stille og roligt er kommet i gang efter min skadespause. Det er blevet lidt bedre i de sidste fem-seks kampe. Jeg kommer nærmere på, hvordan jeg vil spille. I dag fik jeg betalt, sagde Hardt.

Hardt spillede lidt over et kvarter, Frederik Storm lidt længere for Malmö, der nu er på sjettepladsen i den tætte øverste del af SHL-tabellen.

Se det danske show lige her: