SHL: Endnu et Storm-point i vigtig sejr

Foto: Jan Korsgaard

Frederik Storm er i den grad ved at bide sig fast i SHL, hvor han efter aftenens kamp står noteret for fire point i de sidste syv kampe. Han tilføjede nemlig en assist til statistikken, da Malmö vandt med 3-1 i en yderst vigtig kamp hjemme mod Växjö her til aften.

Storm havde en stav med i Joey Tenutes 1-0-mål, hvilket bringer ham op på 21 point i de sidste 44 kampe. Han fik i øvrigt næsten 17 minutter på isen.

Malmö så sig ikke tilbage, og det var først ved stillingen 3-0 udeholdet fik reduceret.

Den vigtige sejr bringer skåningerne endnu længere væk – helt præcist otte af slagsen – fra stregen, da Modo tabte deres kamp hjemme mod Färjestad.

Rögle og Mathias From stjal sejren til sidst
Endnu en vigtig sejr til SHL’s anden dansker i aktion, Mathias From, da han og holdkammeraterne fra Rögle sikrede sejren 30 sekunder før tid ude mod Brynäs.

Det lignede ellers en kamp der skulle ud i overtid, da Rögle ikke kunne sætte skiven ind nede i Brynäs ende, og til lige med havde en Dansk mur i målet. Her er der selvfølgelig tale om pæresvenske Oskar Dansk, som i den grad levede op til hans norske konkurrent og holdkammerat, Lars Volden, som stod en brandkamp tirsdag aften.

Om Ludvig Rensfeldt ikke orkede at få kampen i overtid vides ikke, men han valgte at afgøre sagerne med de førnævnte 30 sekunder tilbage. 1-0, og Brynäs måtte se alle point forsvinde til Rögle.

Mathias From gjorde ikke det store væsen af sig på sine ni minutters istid i tredjekæden.

Nichlas Hardt sad endnu engang ude med håndskade. Bulletinerne lyder dog på, at han snart vender tilbage til isen.