SHL: Elvenes-målene der giver Rungsted-fans skønne minder

Oppe under loftet i Bitcoin Arena i Rungsted hænger #25 i form af Stefan Elvenes-trøjen fra klubbens seneste storhedstid. Elvenes var hovedaktør – i øvrigt sammen med sin bror Roger – på det Rungsted-hold, der i 2002 vandt mesterskabet med en sejr i finaleserien mod Odense. Dengang var Ludvig Elvenes seks år og lillebror Lukas Elvenes tre år.

I går skete der noget helt specielt, som nok lige vil vende hjerterne hos de mest garvede Rungsted-fans, der stadig kan huske tilbage på de glade stunder i 2002.

De to første mål i kampen mellem Linköping og Rögle blev nemlig scoret af Ludvig Elvenes, der har været udlånt til Oskarshamn i hele sæsonen, bortset fra de seneste tre kampe.

Det var hans andet og tredje SHL-mål i alt, men hvad der gjorde det helt specielt – også set med Rungsted-øjne – var, at brormand Lukas tog assisterne på begge målene.

Dermed altså en ny generation af Elvenes-brødre på vej – og i Rungsted er der måske allerede folk, der tænker 10 år frem og måske drømmer om en ny omgang Elvenes i Rungsted. Lillebror Lukas er dog allerede draftet af Vegas Golden Knights, så han skal formentlig en tur over Atlanten og prøve sig af inden så længe.

Her målene fra kampen, der i øvrigt sikrede Rögle en ny sæson i SHL: