SHL: DRØMMESTART FOR Storm, Hardt og Malmö Redhawks i slutspillet

728 Vm org
Foto: Jan Korsgaard

SM-slutspillet blev i dag indledt med de omdiskuterede “ottendedelsfinaler”, hvor holdene fra placering 7-10 mødes i bedst af tre om to kvartfinalepladser.

For Malmös vedkommende med en hjemmekamp mod Luleå, der var første slutspilsmatch siden begyndelsen af dette årtusinde. Det forløb perfekt.

Malmö Redhawks sendte nordsvenskerne hjem med et kæmpe nederlag, for Frederik Storm, Nichlas Hardt og holdkammeraterne vandt med hele 6-1 i en suveræn kamp, der gør Skåne-mandskabet til favoritter i serien.

Blot 5510 tilskuere, meget skuffende, var mødt op i Malmö Arena til kampen, hvor Frederik Storm satte 3-1-scoringen i det 14. minut, mens Nichlas Hardt scorede kampens næste mål 10 minutter senere. Herlig start på slutspillet for danskerne, der senere kunne se Andreas Thuresson og Rhett Rakhshani slå sejrscifrene fast.

Oven i købet snuppede Hardt to assister, så det var i sandhed en glohed start for angriberen, der ikke har haft sit livs grundspil i Malmö. 13:07 minutter til Nichlas Hardt og et minuts penge mere til Frederik Storm.

Nichlas Hardt var i det hele taget tændt på ny og leverede hele otte tacklinger i kampen, der lover godt for Malmös videre færd i slutspillet.