SHL: Debutant i målet sikrede Malmö sejren i danskeropgør

Foto: Jan Korsgaard

Der var danskeropgør i SHL lørdag eftermiddag, da Frederik Storm og Malmö Redhawks på hjemmebane tog imod Växjö med Jonas Røndbjerg på holdkortet.

Storm og Malmö kunne juble over en sejr og tre særdeles vigtige point, da stillingen efter 60 minutters spil var 3-1 til hjemmeholdet. Redhawks fik dermed en tiltrængt sejr efter fire nederlag på stribe.

Allerede i første periode fik Malmö pucken i nettet to gange. Pontus Netterberg, som for kort tid siden skiftede til Malmö fra netop Växjö, scorede sit første mål for Redhawks i opgøret mod sin tidligere klub. Henrik Hetta øgede kort efter, og dermed var værterne foran med 2-0 efter bare tre minutters spil.

I målet debuterede norske Lars Volden for hjemmeholdet. Han måtte midtvejs i anden periode se sig passeret af Brendan Shinnimin, som reducerede, mens Växjö var to mand i overtal. Jonas Røndbjerg fik chancen for at udligne, men stolpen afviste den unge dansker.

Växjös Janne Pesonen misbrugte et straffeslag i tredje periode, og i slutfasen lukkede Jens Olsson til slutresultatet 3-1 i tomt mål. Malmö rykker dermed op på en ottendeplads og er kun et enkelt point efter Växjö.

Lars Volden, som fredag aften var i kamp for IK Pantern i Allsvenskan blev med 28 redninger eftermiddagens store helt for Malmö, som gav Frederik Storm et kvarter på isen. Jonas Røndbjerg spillede 14:29 minutter for gæsterne.